דקלה גולדשטיין מלמוד, מומחית בחיבורים בין אנשים ובעלת המיזם החברתי קולינרי "החברים של דקלה", שמחבר אנשים של מכירים סביב שולחן האוכל בארץ ובעולם, עובדת עם ארגונים גדולים ואנשים פרטיים על יצירת חיבורים שמשפיעים.
דקלה מספרת בפרק הזה על הדרך שעברה מרעיון-מפגש חברי בחצר ביתה לפורמט שכיום מהווה את העסק שלה ומגלה את הסיבה לבחירה חיבורים סביב אוכל ומה קורה כשאנשים נפגשים.
איך מנהלים ארוחה שמייצרת חיבורים וממשקים בין אנשים, הרבה מעבר לקשרים עסקיים או מקצועיים?
איך חיבורים על-בסיס מכנה משותף מהווים תשתית אנושית שיכולה להתפתח לסוגי קשרים אחרים?
למה חשוב לפתוח מחשבה ולפרוץ מעגלים אחרים-נוספים, אפילו שונים ממה שהכרנו, לצד המעגלים הקרובים נפלאים?
איך השינויים בארגונים בעולם של אחרי הקורונה השפיעה?
ואיך החיבורים פותחים חלון ומעניקים כלים פרקטיים לעולמות העסקיים והאישיים?
כל זאת ועוד הרבה בפרק מחבר במיוחד.