בפרק החדש של הפודקאסט נשוחח עם טל אשכנזי – טבח, שף ויזם קולינרי בתחום החקלאות והחינוך.
יחד נדבר על המסע הייחודי שלו בדרך לעבודה כשף במסעדות יוקרה באירופה, על אבני הדרך להקמת פרויקט ״בוץ״ שמשלב חינוך, בישול וחקלאות, על ניצול זמן להתפתחות, הסתגלות לשינויים שחלקם גם נכפים, על חשיבה יצירתית ועל איך להישאר חדשניים תוך שמירה ושילוב על מה שאוהבים.
בפרק טל משתף בשיעורים המאתגרים שלמד כחלק מהיותו יזם, הן בראשית הדרך והן תוך כדי תנועה.
האזנה נעימה!